Jouw opties voor vervoer

Jouw opties voor vervoer

15 mei 2020 Uit Door Redactie

We leven in een tijd waarin we altijd paraat moeten staan. Onze dagen zijn gevuld met werk en andere activiteiten. De mogelijkheden aan sociale interacties zijn eindeloos en we zijn ambitieuzer dan ooit. Niet gek dus dat we ons ook meer verplaatsen dan ooit. Deze tijd verlangt van ons dat we mobiel zijn. Maar we zijn met zoveel mensen en dus ook zoveel wensen. De ene manier van vervoer werkt beter voor de één dan voor de ander en soms zijn we niet eens op de hoogte van alle opties. Daarom zet ik in deze blog de beste opties voor je op een rij. Lees je mee?

 

De auto als rijdend kantoor

 

Eén van de meest bekende en gewilde vervoersmanieren is toch wel de auto. De auto maakt het mogelijk om wanneer dan ook weg te gaan en thuis te komen. Vanaf jouw voordeur brengt deze moderne koets je precies tot aan waar je moet zijn. Maar een auto kan ook een flinke kostenpost zijn. Want zodra je een auto koopt en ermee van de dealer wegrijdt, is hij al minder waard. Met een leasecontract heb je dat probleem niet. Je betaalt vaste kosten per maand en daar zit niet eens het aankoopbedrag bij. Bij Dealerleasing begrijpen ze dat een vaste auto of een langdurig leasecontract niet voor iedereen handig is. Daarom kan je bij hen een shortlease contract aanvragen. Dat zijn alle voordelen van een gewoon leasecontract en meer! Jij bepaalt hoe lang je leent en wanneer je opzegt. Enne, zij maken geen onderscheidt tussen loondienst en ZZP’ers.

 

Verplaats je via spoor en lijn

 

Het openbaar vervoer in Nederland is van prima kwaliteit. Het kan erg duur worden als je iedere dag op en neer reist en daar de volle mep moet betalen. Gelukkig zijn er een aantal abonnementen die het je makkelijker maken. Het openbaar vervoer bied je de mogelijkheid om onderweg te werken. Natuurlijk zit je wel aan vaste tijden vast en heb je ook nog een vervoersmiddel nodig om van en naar het station te komen wanneer je niet op loopafstand woont. Dat dan weer wel.

 

Fysieke beweging om het hoofd scherp te houden

 

Daar komt dan ook de laatste vervoersmethode bij kijken, de fiets! Bijna iedere Hollander heeft wel een stalen ros. Meestal leggen we niet dagelijks enorme afstanden op deze manier af maar het biedt wel de mogelijkheid om even te bewegen en een frisse neus te scheppen terwijl je onderweg bent van bestemming A naar B. Na het aankoopbedrag moet je af en toe wat aan je fiets laten sleutelen maar dan houdt het wel op. Ook prima naast die auto met een shortleasecontract.