Makelaardij vinden in Rotterdam Oost doe je zo

Makelaardij vinden in Rotterdam Oost doe je zo

24 september 2020 Uit Door Redactie

Wonen in Rotterdam Oost? Dat willen we allemaal wel! Zonder makelaar wordt het echter heel lastig om daar een huis te vinden. Makelaardij in Rotterdam Oost is er gelukkig genoeg. Maar waar kun je nu het beste aankloppen?

Bekijk websites en doe research

Het is misschien een open deur maar we gaan hem toch intrappen: doe je research! Bekijk welke makelaars er zijn en in welk segment ze vooral zitten. Zijn het allemaal huizen die jij niet kan betalen? Dan is deze makelaar misschien gespecialiseerd in wijken en woningen waar jij niks aan hebt. Zoek verder en zoek naar een makelaar waar jij een goed gevoel van krijgt. Zorg ook altijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en wees ook niet bang om daarna alsnog ‘nee’ te zeggen. het gaat wel om jouw toekomst!

makelaardij Rotterdam oost

Bereid je goed voor

Een makelaar kost geld. Zij moeten immers ook hun hypotheek betalen. Om jouw tijd en die van de makelaar te besparen is het slim om vooraf goed te bepalen wat je nou eigenlijk wil en zoekt. Wat voor woning wil je, wat is je ondergrens en wat is je budget? Schrijf dit allemaal voor jezelf op en presenteer het bij de makelaar.