Wat voor elektronische sigaret moet je kopen?

Wat voor elektronische sigaret moet je kopen?

18 juni 2020 Uit Door Redactie

Bij het kopen van een e sigaret zijn er verschillende modellen en soorten verkrijgbaar. Persoonlijke wensen zorgen ervoor wat voor model of soort je nodig hebt. Zo zijn er grote en kleine formaten elektronische sigaretten verkrijgbaar, wil je veel rook of liever zonder te veel rook. De eenvoud kan ook een verschil maken, wil je juist een sigaret die zeer geavanceerd is of een lekker simpel model de keus is aan jou. Maar ook het budget is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een aankoop, wil je een voordelig exemplaar of heb je juist wat meer te besteden?

e sigaret

Wat voor sigaretten zijn er in omloop?

Kleuren maten en functies zijn maar een aantal opties waaruit je kunt kiezen bij de aankoop van een e sigaret. Wil je na de gewone sigaret nog steeds nicotine of ga je juist voor een lekker smaakje en alleen damp. Zeker als je nog niet precies weet wat je wilt, of het je eerste sigaret is zal een starterset je de weg een beetje wijzen. Natuurlijk kun je de sigaret ook gebruiken om een echte sigaret zo realistisch mogelijk te benaderen, de overstap om helemaal te stoppen zal dan nog eenvoudiger zijn. 

e sigaret

Waaruit bestaat een set om te beginnen?

Wil je beginnen met een e sigaret dan begin je in de meeste gevallen met een redelijk eenvoudig model uit een set. Het formaat van de sigaret is klein en deze bestaat uit de sigaret zelf en een clearomizer. Welke set je ook koopt, iedere set is van de beste kwaliteit. Om te beginnen heb je aan een starterset voldoende, de set bevat alles wat je moet hebben om er gebruik van te kunnen maken. Het enige wat er nog aan ontbreekt is de gewenste e liquid.